Awards

Beste Trading Systeem 2015

Beleggen, Daytraden met het
AEX Trading Systeem

Een bewezen succesvol handelssysteem waarbij een hoog rendement van wel 100% per jaar op je portefeuille mogelijk is! Keuze uit: alleen sms en email koop en verkoopsignalen ontvangen (Long en Short), of dit systeem automatisch laten handelen op jouw beleggersportefeuille.

Hoe doe ik mee met het AEX Trading Systeem en Autotraden?

Door onderstaande stappen te doorlopen ben je binnen enkele dagen actief!
Stap 1. Schrijf je in. Een rekening openen is gratis en vrijblijvend!
Stap 2. Kies het Beurstrading AEX abonnement.
Stap 3. Start met Autotraden!
aanmelden autotraden

Hoe doe ik mee met het AEX Trading Systeem en zelf de signalen uitvoeren?

Schrijf je in via het menu:
Aanmelden » AEX Systeem Signalen.
Je ontvangt dan per direct de "nieuwe" signalen! Na het inloggen kan je ook direct zien wat het huidige signaal is, en daarop inspelen.
aanmelden koop en verkoop signalen

Automatisch handelen met de experts

 

 

AEX Trading Systeem voor beleggen en daytraden

Welkom op de website van Beurstrading.nl,
Hier kun je gebruik maken van ons AEX Trading Systeem.

Portefeuille Resultaat AEX Trading Systeem 2014

Resultaat AEX Trading Systeem 2015

  • Portefeuille 2015.
  • (Advies) Startkapitaal: 25.000 euro.
  • Winst: 68,08% (17.020,00 euro) exclusief de winst of verlies huidige positie.
  • PL: gerealiseerde winst of verlies met 1 AEX future.
  • OpenPL: Winst of verlies inclusief de winst of verlies van een open positie.
  • Bron: Today's Brokers - Beurstrading AEX Systeem. (Disclaimer)

Bovenstaande resultaten zijn de “orginele” (netto) resultaten van onze abonnees die het systeem automatisch laten handelen op hun portefeuille via de systemshop van Today’s Brokers.

Autotraden of zelf de signalen uitvoeren?

Er zijn twee verschillende manieren om het AEX Trading Systeem te gebruiken. Autotraden (Automatisch het systeem op jou portefeuille laten handelen) of zelf de koop en verkoopsignalen uitvoeren.

1. Met autotraden (automatisch handelen) heb je geen omkijken meer naar de beurs en emotieloos handelen is ook een voordeel bij deze keuze. Je hebt natuurlijk wel volledige vrijheid om het signaal wel of niet te volgen. Dit is heel eenvoudig door het AEX Systeem aan of uit te klikken in je portefeuille. Bij aanmelding ben je binnen enkele dagen al actief met dit trading systeem. Automatisch beleggen, Autotraden is de toekomst van online beleggen!

2. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de signalen te ontvangen met SMS en/of email. Op deze manier voer je zelf de signalen uit of gebruik je de signalen als ondersteuning bij je eigen strategie. Bij aanmelding ontvang je per direct de signalen (SMS en/of email) en kun je direct inloggen op deze website om de realtime signalen te bekijken!

Price action, Technische analyse, Trend analyse

Op welke wijze zijn onze resultaten tot stand gekomen? Ons Daytrading systeem is gebouwd op de basis van Price Action, Trend analyse en Technische analyse. Het systeem analyseert dagelijks de AEX Index door eerst naar de laatste paar maanden te kijken, en daarna naar de huidige beursdag. Op basis van deze data berekend het systeem of de huidige portefeuille-positie long of short hoort te zijn.

Het voordeel van het stukje "Price Action" is dat het systeem eerder een nieuw signaal kan geven dan bijvoorbeeld een Stochastics Oscillator. De combinatie van deze methode's maakt het tot een robuust trading systeem dat zonder al te veel ruis de koop en verkoopsignalen kan genereren.

Daytrading met futures, turbo's, CFD's en opties op de AEX

De beste daytrading resultaten worden behaald door emotieloos traden en gebruik van moneymanagement. Er is een eenvoudig moneymanagement systeem in combinatie met futures trading op de AEX index (FTI Trading) waardoor het eindresultaat vele malen hoger zal zijn dan het resultaat van de afzonderlijke jaren. Wil je ook emotieloos traden op de beurs? Je kunt je dan aanmelden voor "autotraden" en de signalen automatisch laten uitvoeren!

Money management

Onderzoek suggereert dat veel daytraders geld verliezen op de beurs, terwijl de succesvolle daytraders en beleggers dun gezaaid zijn. Maar wat zet deze succesvolle traders apart van de massa? De reden is niet dat deze traders altijd op het beste moment kopen en verkopen op de beurs, maar dat deze traders een juist inzicht hebben in money management. Money management is misschien wel het meest ondergewaardeerde onderwerp bij het handelen op de beurs. Het onderwerp klinkt natuurlijk ontzettend saai vergeleken bij een discussie over een stochastics indicator of technische analyse, maar onthoud dat moneymanagement misschien wel het belangrijkste is om een succesvol daytrader te zijn. Beleggen en daytraden horen samen te gaan met money management. Een eenvoudig en doeltreffend money management systeem vind je hier op deze website.